Geplaatst op Geef een reactie

Ijsheiligen-plantenRuil

Het officiële startschot van deWarmeMeente zindert nog na! Het was een overrompelend succes. Er werd massaal gezwommen, gelachen, gedronken, wafels gegeten, planten gekocht en Faluns ingeslaan.

We breien graag een vervolg aan dit succes. Dit keer staan er duizenden plantjes vol ongeduld op jullie te wachten. We hebben de zotste tomaten, hete en zoete pepers, aubergines, meloenen, pompoenen, komkommers,… voor jullie opgekweekt, uit zelf gewonnen zaad of uit zaad van heinde en verre. De rode tomaat en groene rechte komkommer van de winkel verdwijnen in het niets tegenover de heerlijke smaken, gekke vormen en kleurenpracht dat dit plantgoed zal voortbrengen. Ook bijzondere vaste permacultuurplanten vind je terug in onze kwekerij: vaste looksoorten, vaste kolen, suikerwortel, allerlei medicinale en aromatische kruiden,… noem het op. Je vindt er zeker je gading tussen. Ga voor overvloed en kwaliteit in je eigen tuin!

Heb je zelf plantgoed opgekweekt en heb je er te veel? Breng die dan mee! Je kan ze inruilen voor Faluns. Zo maak je er andere tuiniers blij mee. Samen gaan we voor maximale biodiverstiteit in elk van onze tuinen.

We willen jullie ook verwennen met een lekker zelf gebrouwen drankje en hapje. Je kan je ook verfrissen in de zwemvijver, want de temperatuur in de serre loopt hoog op, desondanks het fris weertje van de laatste dagen. Pluk gerust een bakje groenten samen om mee te nemen naar huis. Of kom gewoon langs voor de gezelligheid, met je vrienden en familie. De mama’s worden extra verwend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *