Wat

De Warme Meente is een kleinschalig lokaal permacultuur-voedselcollectief. We kweken biodivers lekker eten. We verdelen onze oogst onder alle leden. Iedereen kan lid worden.

Je vindt de serre vanĀ  De Warme Meente te Moorsel, Keimolenstraat 5. Dit is de Faluintjesstreek.

In deze voormalige rozenserre werken we aan een mediterraan/subtropisch voedselbos. We verzamelen groenten en fruit waarvoor het bij ons buiten nu nog net iets te koud is. Maar wellicht binnen 10 jaar niet meer. Het hele jaar door kweken we een zo divers mogelijk assortiment aan groenten, fruit, kruiden,… Speciallekes mogen zeker niet ontbreken.

In de zomer genieten wij van een overvloed aan groenten en fruit en ook van een verfrissende duik in onze zwemvijver. En dan nog een lekker ijsje of fris pintje aan de toog en de zomer is geslaagd.

In de winter is het zodra het een klein beetje zonnig is niet zo koud in de serre en daar profiteren ook de plantjes van. Verse groene blaadjes midden in de winter? Geen probleem!

Heb je zin om mee te doen? Kom dan eens langs! Mail voor een afspraak naar info@dewarmemeente.be Iedereen is welkom, groot en klein, jong en oud, ervaren en niet ervaren groene vingers.