Geplaatst op Geef een reactie

Gekke tijden

Het zijn gekke en moeilijke tijden, voor veel mensen, gezinnen, ouderen, zelfstandigen, culturele organisaties, zorgkundigen, scholen, en ook voor kleine vzw’s zoals de Warme Meente.

En toch gaat het leven door! Willen we leuke dingen doen, lekker en gezond eten, af en toe een goed gesprek hebben,… En dit is net wat de Meente haar leden biedt.

Wat de tijd zal brengen weten we niet. Sowieso kan je op onze facebookpagina onze sporadische, kleinschalige en met veel liefde georganiseerde evenementen terugvinden, die doorgaan met respect voor allen.

Heb je interesse om meer tijd door te brengen in het groen, te tuinieren op een zotte plek met unieke planten, je eigen biologische groenten en fruit verser dan vers te plukken, en gelijkgezinden te ontmoeten? Neem dan gerust contact op voor meer info, misschien word jij ook wel meenter! Nieuwe lidmaatschappen starten (in principe) opnieuw begin 2021, maar voel je vrij om dit al eens te laten bezinken. Misschien is de Warme Meente net in deze tijden wel de uitgelezen plek voor jou…

*Als lid behoor je tot “the in-crowd”, kan je plukken, planten, vrij gebruik maken van de Meente en mee beslissen wat de toekomst van de Meente wordt. Door je lidmaatschap kan je ook bij nieuwe beperkende overheidsmaatregelen nog steeds gebruik maken van deze plek die voor jou en je gezin toegankelijk blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *