je eigen falun

Vereeuwig jezelf in de geschiedenis van de Faluintjes

Adopteer een briefje uit de nieuwe reeks Faluns. Laat een briefje personaliseren. Plaats je hoofd of je bedrijfslogo op onze lokale munt en laat ze in de Faluintjes circuleren.

Relax tussen de palmbomen op een briefje van 5. Wordt chief van de Zulu’s op een briefje van 10. Bevaar de Congostroom op een briefje van 20, Koop een exotisch liefdesavontuur met een lokale zwarte parel op een briefje van 50 of doe een elephant ride op een briefje van 100…

Wil je je buste naast die van koning Boudewijn op het laatste en duurste briefje? Dan zal je nog wat moeten sparen. Dit wordt ooit geveild en verkocht aan de hoogste bieder. Wie wordt de baronnes van de Faluintjes?

Zeg later aan je kleinkinderen: “Kijk, den bompa staat op ons geld”…

 

De nieuwe reeks Faluns

De nieuwe reeks briefjes word gedrukt op 1 maart en zijn gepersonaliseerd!

Er verschijnen nieuwe designs voor de briefjes van 5, 10, 20, 50 en 100 Faluns. Deze kan je aankopen voor voor de brutoprijs van respectievelijk 500, 1000, 2000, 5000 en 10000 euro.

Maar je krijgt korting! Hoe groter het aankoopbedrag, hoe groter de korting. Je krijft dus meer Faluns dan de euroes die je ervoor betaald hebt! Bekijk onze webshop voor de huidige kortingen.

Van elk gepersonaliseerd briefje worden er 100 exemplaren gedrukt, samen vertegenwoordigen ze de waarde van het bedrag waarmee jij De Warme Meente steunt. Van de 100 gepersonaliseerde briefjes gaan er 50 naar jou. Je krijgt daarnaast 50 reeds bestaande briefjes met andere logo’s op. De overige 50 gepersonaliseerde briefjes worden in omloop gebracht in de Faluintjes zodat ze onmiddellijk verspreid worden.

Deze Faluns kan je uitgeven zoals alle andere Faluns.